29.12.2013

Palautteen antamista

Etelä-Libanonin ongelmat jatkuvat päivästä toiseen. Heti kun talvi loppui ja lumet sulivat noin kolmen päivän päästä niiden alkamisesta, uudet kuviot astuivat leiriin.

Kahvikupit ovat loppumassa. Maailman eniten sumppia nauttiva kansa on vaihtanut aamutervehdyksen muotoon: "Onko teillä kahvikuppeja, entä onko teillä kuppeja?". Paperiset kahvimukit kuulemma maksavat liikaa ja niitä käytetään liikaa. Onneksi olemme saanneet varastolta omat armeijan vihreät kupit, joita on kätevä pitää aina taskussa jos sattuu kaffehammasta kolottavan.

Lisähaasteita tuovat vajavaisesti toimivat pleikkariohjaimet. Amatööripelaajat ovat hakanneet kuin viimeistä päivää muovitatteja, mutta voimankäyttö tässä lajissa ei tuo kuin kyyneleitä ja kirosanoja. Itselläni etusormen ja peukalon pinnat alkavat muistuttamaan kovia jalkapohjiani.

......

Kirjoitin ylläolevan tekstin pari päivää sitten tänne luonnokseksi, ja tarkoituksenani oli julkaista se, kunhan saan otettua sopivan kuvan tilanteeseen. Suomen puolustusvoimien lähi-idän tiedustelusalapoliisiryhmä oli vissiin käyttänyt FBI-tason hakkerointivälineitä ja tutustunut vielä julkaisemattomaan tekstiini, sillä tällä hetkellä kahvikuppeja saa taas käyttää ja pleikkariohjaimiakin taitaa olla tulossa. Palautteen jakokanava se tämäkin.

PS. Ensi viikolla on harvinaista herkkua tiedossa. Tai no, herkkua ja herkkua, mutta tietää ainakin mitä suuhun tulee laitettua. 40 tuntia yöpäivystystä viestiliikenteen hoitajana. Vain vessataout ovat sallittuja. Ruokana toimii taistelumuona, joka laitetaan vedenkeittimeen hetkeksi ja arvataan mitä pastakanasekoitusta on tarjolla tästä ruskeasta pussista tällä haavaa. Todellista tekemistä yön pimeinä tunteina on arvioni mukaan noin 4/40 tuntia, joten GTA 5 tulee pistämään sormeni aivan uuteen uskoon. Tuleva kivisormi kuittaa ja lähtee viettämään viikon päästä ensimmäistä lomaa harmaaseen, mutta toimivaan Suomen. Sosiaalikuraattorin ohjeita väheksyen olen tehnyt tiukkaakin tiukemman aikatalun mitä kaikkea sitä tulee tehtyä.

Sitten vielä vähän visuaalista kertomusta viime ajoilta:

Video poikien lelukaupasta

Onhan jouluruoka tunnetusti rauhallisuuden ja seurustelun symboli. Armeijan tehokkuus vei voiton, sillä kellotin elämäni nopeimman jouluaterian kahdeksaan minuuttiin suusta alas.


Välimeren rannikolta pakollinen supakuva. Supa? Katso kuva. Yllä.

Ei kommentteja: